Rekruttering og Onboarding

Rekruttering og Onboarding

Det får I ud af det

  • En fast pris på opgaven uanset tidsforbrug eller andet uforudset
  • Sikkerhed for professionel kandidathåndtering. Vi repræsenterer din virksomhed og dit brand, som var det vores eget
  • 6 måneders garanti for alle ansættelser. Såfremt ansættelsesforholdet ophører, og dette kan henføres til vores vurdering, rekrutteres en ny medarbejder uden beregning
  • Vi kan rekrutteringshåndværket, har forstand på mennesker og forretning
  • Vi finder din nye medarbejder OG hjælper dig med et skræddersyet onboarding program

 

Nedenstående illustrerer grafisk, hvordan vi arbejder med rekrutteringsopgaver. Processen er fast i hovedtræk, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til at kunne løse opgaverne for vores kunder mest effektivt og uden at bruge unødig tid. Vi står fast på, at vi i starten af et samarbejde med en kunde altid skal mødes fysisk  for at se hinanden i øjnene. Vores erfaringer er, at de bedste samarbejder bygger på gode relationer, god kemi og ikke mindst gensidige forventningsafstemninger. På denne måde får både vi og kunden de mest optimale betingelser for at løse opgaven.

1 – afklaring af job- og kravprofil

Vi mødes med en eller flere kontaktpersoner i din virksomhed for at få et grundigt indblik i Jeres behov for en ny medarbejder. Sammen afdækker vi stillingens krav og opgaver samt succeskriterier. Vi afdækker samtidigt kravene til personlige kompetencer. Damkjær-Bruun udarbejder umiddelbart efter mødet et udkast til stillingsannonce, som virksomheden godkender. Herefter publiceres annoncen på jobportaler, vores hjemmeside og på sociale medier. 

2 – Søgning og screening

Når stillingen er publiceret, begynder vi at screene de indkomne ansøgere til stillingen. Samtidigt foretager vi søgninger i egen database samt i eksterne netværk. I denne del af processen har vi fokus på at tiltrække det stærkest mulige felt af kandidater

3 – Telefoninterview

Sideløbende med søgning- og screeningprocessen laver vi telefoninterviews med relevante kandidater. Vi afdækker deres nuværende jobsituation og deres motivation for netop at søge stillingen hos Jer. Samtidig får vi indblik i kandidatens forventninger til bla. udfordringer og karriereønsker.

4 – Dybdeinterview og personprofil

Kandidaterne indkaldes til et dybdegående interview, hvor vi afdækker alle faglige og personlige kompetencer i forhold til den søgte stilling. Samtidig får vi en dybdegående forståelse for kandidatens behov for arbejdsbetingelser, motivation og ledelse. Vi bruger gennemprøvede samtale- og spørgeteknikker til at vurdere potentialet for en ansættelse i den søgte stilling med et samtidigt fokus på de udviklingsmuligheder, der er i stillingen og i virksomheden. Inden interviewet gennemfører kandidaten relevante personprofiler og tests. Vi er certificerede i anvendelsen af Garudas værktøjer, og flere af disse vil oftest blive brugt i kombination. I de fleste tilfælde vil vi kombinere Kompetenceprofilen og Logikanalysen. Kompetenceprofilen er en af de mest omfattende personprofiler på markedet, som afdækker en persons adfærd med udgangspunkt i 16 personlige træk. Logik er en kognitiv intelligenstest, som måler på kandidatens evne til at identificere de mønstre og relationer, som danner grundlag for problemstillinger, samt udlede disse informationer ved brug af logik.

5 – Referencer

Der indhentes referencer hos tidligere arbejdsgivere, kollegaer mv. Såfremt det er muligt, indhenter vi minimum 2 referencer for en kandidat. Hos referencepersonerne får vi afdækket kandidatens arbejdsadfærd fra tidligere ansættelsesforhold, og det er her vi ser sammenfald eller forskelle i vores opfattelse af kandidaten. De bagvedliggende årsager analyseres nøje for at kunne anvende referencerne kvalitativt i den samlede vurdering.

6 – Præsentation af kandidater

Vi er nu klar til at præsentere de bedste kandidater for dig. Ved præsentationen er vi deltatende og faciliterende, men nu i en mere afventende position. Det vigtige i præsentationen er, at begge sider af bordet bliver belyst. Du skal have et godt indblik i, hvem kandidaten er. Kandidaten skal have et godt indtryk af, hvem du og virksomheden er. Vi medvirker til at sikre, at alle relevante emner bliver diskuteret og besvaret, så du og kandidaten efterfølgende har et optimalt beslutningsgrundlag. Der vil typisk være 2-3 kandidater til en præsentation hos dig.

7 – Onboarding

Når vi har fundet din nye medarbejder, hjælper vi dig med at skræddersy et onboarding program. Du får dermed hjælp til at sikre den nye medarbejders motivation i perioden op til ansættelsens start, den første tid – og ikke mindst på den lange bane. Med et skræddersyet onboarding program har du langt større sandsynlighed for hurtig performance i jobbet samt at kunne fastholde medarbejderen. Programmet indeholder noget generelt i forhold til onboarding og derudover noget helt unikt for medarbejderens personlighed. Onboarding programmet kan udarbejdes på 3 niveauer: for medarbejderen, for nærmeste leder og for leders leder.

Damkjær-Bruun ApS

Eskegårdsvej 8
8320 Mårslet
+45 4221 0085
allan@damkjaer-bruun.dk

Følg på sociale medier

Show Buttons
Hide Buttons