Sparring

De fleste ledere kender til følelsen af at stå alene med sine udfordringer. I princippet er der nok af mennesker omkring dig at sparre med, men det er ofte forbundet med andre bekymringer. Enten kender de dig for godt, måske er de en del af udfordringerne eller de har ikke de rette kompetencer til at give dig det fornødne med- eller modspil.

Det ændrer dog ikke på det faktum, at din strategi eller dine planer ikke bliver til noget, hvis du ikke får engageret din organisation og får dine medarbejdere til at udføre de nødvendige handlinger.

Det får du ud af sparringen:

  • Identificering af organisationens potentiale på kort og lang sigt
  • Struktur på dine tanker og idéer og en klar prioriteringsrækkefølge
  • Fokus på egne udviklingssteder i forhold til at drive organisationen til succes
  • Forståelse for de kritiske kompetencer og ikke mindst gab

Du får hjælp til at definere udgangssituationen, den ønskede fremtid samt en kortlægning af vejen dertil.

Der arbejdes efter en tro på de frie markedsmekanismer. Dette betyder, at din organisation ikke er en succes, hvis ingen betaler dig nok for dine ydelser til 1) at du kan leve af det, og 2) at du tjener penge nok til at kunne investere i fremtiden.

Tilgangen til dig er præget af åbenhed og ærlighed – fordi vi har erfaring for, at det betaler sig bedst. Du skal forvente at blive udfordret, både fagligt og personligt. Vi tillader os at være ambitiøse på dine vegne, fordi vi er eksperterne indenfor vores felt. Vi er ikke en succes, hvis du ikke får hjælp til at blive det.

Strategi

Det viser sig oftest, at vores kunder ikke har brug for at få hjælp til den helt store strategiproces. Med respekt for dem og deres kendskab til egen forretning, hjælper vi kun til med det, der er behov for. Hvis et supplerende syn på opgaveløsningen er påkrævet, er det muligt via et stærkt netværk af samarbejdspartnere at inddrage de rette kompetencer og skræddersy din løsning.