Mission

Damkjær-Bruun skræddersyr bæredygtig udvikling til bestemte strategiske formål – med fokus på mennesker og processer. Vi arbejder for at fremme arbejdsglæde og effektivitet som grundlag for god ledelse og dermed gode resultater.

Vision

Med afsæt i vores succes med den enkelte kundeopgave indtager vi løbende en styrket position på det danske marked inden for vores branche. Vi vil skabe og fastholde en position som markedsleder indenfor ydelser relateret til Talent Management.

Talent Management ved Allan Bruun profil

Allan Bruun

Ejer og konsulent

JA TAK – kulturen

Dette er udtryk for vores generelle tilgang til at arbejde for dig som kunde. Inspirationen kommer fra restaurationsbranchen, hvor tempoet ofte er højt, og der skal leveres kvalitet indenfor relativt kort tid. JA betyder: at budskabet er forstået, og at vedkommende  er i gang med at løse opgaven. TAK betyder: tak for tilliden, tak for opgaven.

JA TAK kulturen er dermed et udtryk for vilje og effektivitet samt ydmyghed og taknemlighed over den tillid du har til os, når du overdrager ansvaret for en opgave til Damkjær-Bruun.

JA TAK er samtidig et løfte til dig om, at vi arbejder i din organisations interesse for at løse opgaven og bidrage til jeres fortsatte succes!