Tid til læring, refleksion og fordybelse

Passioneret

Strategisk

Præcis

Siden er under opbygning. Der arbejdes på højtryk for at introducere dette nye koncept…

Rette mennesker, på rette sted, til rette tid

Rekruttering

Vil du tiltrække flere egnede kandidater og øge din træfsikkerhed? Find din nye, rette medarbejder i første forsøg! Spar tid og penge på din rekruttering ved at overdrage håndteringen af data og administration til os. Skal vi løse hele rekrutteringsopgaven inklusiv search og onboarding, eller har du behov for hjælp til enkelte dele af processen? Uanset hvad dit behov er, så kan vi lave en løsning til dig.

Vi kan rekrutteringshåndværket, har forstand på mennesker og forretning.

Læs mere

Inspiration fra hverdagen til dit arrangement

Foredrag

Har du behov for fagligt input til dit næste arrangement?  Vi brænder for vores metier, og det vil du og dit publikum kunne mærke! Vores mål er at inspirere ledere og medarbejdere i det private og offentlige erhvervsliv til god ledelse. Gennem foredragene leger vi ny læring ind med eksempler fra det virkelige liv. Vi er absolut fortalere for det menneskelige, umiddelbare og ukomplicerede, fordi det gør mennesker til mennesker. Samtidigt mener vi, det er vigtigt at forholde sig realistisk og kritisk til den hastige udvikling, vi er i gang med i disse år.

 

Læs mere

Facilitering af din proces fra strategi til succes

Sammenhængskraft og succesmåling

Skal du igang med at implementere din organisations strategi, men ved ikke helt hvordan? Skal I fusioneres? Eller har du bare behov for at optimere i din organisation?

I al udvikling er det et spørgsmål om en bevægelse fra nutidstilstand til en ønsket fremtidstilstand. Med en måling af din organisations sammenhængskraft får du et meget præcist indblik i dette. Det er herefter muligt at understøtte rejsen mod din ønskede fremtidstilstand med relevante aktiviteter.

Læs mere

Damkjær-Bruun ApS

Eskegårdsvej 8
8320 Mårslet
+45 4221 0085
allan@damkjaer-bruun.dk

Følg på sociale medier

Show Buttons
Hide Buttons