Inspiration fra hverdagen til dit arrangement

Passioneret

Strategisk

Præcis

Allan Bruun

Allan Bruun

Ejer og konsulent, Damkjær-Bruun

“Jeg sætter stor pris på at få lov til at inspirere andre ved at tale om de ting, jeg brænder for”.

Rette mennesker, på rette sted, til rette tid

Rekruttering

Vil du tiltrække flere egnede kandidater og øge din træfsikkerhed? Find din nye, rette medarbejder i første forsøg! Spar tid og penge på din rekruttering ved at overdrage håndteringen af data og administration til os. Skal vi løse hele rekrutteringsopgaven inklusiv search og onboarding, eller har du behov for hjælp til enkelte dele af processen? Uanset hvad dit behov er, så kan vi lave en løsning til dig.

Vi kan rekrutteringshåndværket, har forstand på mennesker og forretning.

Læs mere

Facilitering af din proces fra strategi til succes

Sammenhængskraft og succesmåling

Skal du igang med at implementere din organisations strategi, men ved ikke helt hvordan? Skal I fusioneres? Eller har du bare behov for at optimere i din organisation?

I al udvikling er det et spørgsmål om en bevægelse fra nutidstilstand til en ønsket fremtidstilstand. Med en måling af din organisations sammenhængskraft får du et meget præcist indblik i dette. Det er herefter muligt at understøtte rejsen mod din ønskede fremtidstilstand med relevante aktiviteter.

Læs mere

Tid til læring, refleksion og fordybelse

Træningslejr

Er der noget, I skal blive bedre til? Der er altid noget at tage fat på, men hvordan sikrer du, at jeres udvikling er strategisk relevant?

Vi afholder skræddersyede udviklingsforløb med fokus på handling og eksekvering. Når deltagerne kommer tilbage til deres virksomhed, har de en plan for, hvordan  deres udfordringer skal gribes an. Vi kalder konceptet træningslejr, fordi der er fokus forbedring gennem konkrete og relevante træningsøvelser. Der skal arbejdes aktivt på at skabe positive forandringer.

Læs mere

Damkjær-Bruun ApS

Eskegårdsvej 8
8320 Mårslet
+45 4221 0085
kontakt@damkjaer-bruun.dk

Følg på sociale medier

Show Buttons
Hide Buttons